Energie besparen is geld besparen!

Energie besparen is voor iedereen anders. Alles hangt af van uw woning gezinssamenstelling en investeringsbudget.Gelukkig bent u bij InstalCenter altijd aan het juiste adres voor de slimste bespaaroplossingen. Wat uw situatie ook is.

Wat kunt u besparen?

Bezoek onze winkel met showroom in Muiderberg voor gratis advies en wij rekenen uit wat u kunt besparen!

Ook u kunt fors besparen

Wist u dat 75% van de energie die u gebruikt in uw huis opgaat aan verwarming en warm water? Gelukkig kunt u samen met InstalCenter hier gemakkelijk wat aan doen. Minder energie verbruiken kan u een flinke besparing én een hoger energielabel opleveren! Zo houdt u geld over, creëert u meer wooncomfort en wordt uw woning meer waard. InstalCenter biedt talloze oplossingen om dit te realiseren. Van een zonneboiler tot een warmtepomp en van een energiezuinig ventilatiesysteem tot een slimme thermostaat. Dit jaar zijn er hoge nieuwe subsidies beschikbaar die de investering dubbel waard maken.

Maak het verschil met het beste advies

De beste manier om energie te besparen is voor iedereen anders. Het heeft bijvoorbeeld te maken met het type woning, de gezinssamenstelling en welke maatregelen u al heeft. Denk aan isolatie en dubbel glas. Onze installateur denkt daarom graag met u mee. Stap voor stap adviseert hij welke maatregelen u kunt nemen en hoe u tevens kunt zorgen voor meer comfort in huis. Bovendien rekent hij uit wat u op jaarbasis kunt besparen. Met de nieuwe subsidie mogelijkheden kan het maar net zijn dat u juist op andere aanpassingen uit komt dan u zelf van tevoren bedacht had. En daar zit nou net de meerwaarde van goed advies. Wacht dus niet langer en neem contact op met onze installateur.

Besparen met een warmtepomp?

Welke warmtepomp past in uw woning? Maak een afspraak met onze installateur.

Pak uw kans: hoge subsidie op een warmtepomp.

Een warmtepomp alleen geschikt voor nieuwbouw? Zeker niet! Een hoge investering? Ook niet, want er zijn enorme subsidie bedragen beschikbaar. Ook voor uw woning is verwarmen met een warmtepomp vaak mogelijk. Lees meer over verschillende types, de werking en subsidies.

 

Besparen met zonnepanelen?

Hoeveel panelen heeft u nodig? Maak een afspraak met onze installateur.

Zonnepanelen voor elektra of warm water?

 

Wist u dat er twee soorten zonnepanelen zijn? U kunt elektra opwekken of water verwarmen voor uw douche en keuken. Met een zonneboiler kunt u tot 60% in uw warmwaterbehoefte voorzien. Een zonneboilersysteem is universeel toepasbaar en laat zich uitstekend combineren met nieuwe en bestaande cv installaties. Op het moment zijn er hoge subsidie bedragen beschikbaar voor onder andere een zonneboiler systeem. Dit maakt de investering nu extra aantrekkelijk. Subsidiebedragen variëren van €500,- tot €2500,-.

Nieuw!

Sinds enige tijd hebben wij ook onze demonstratie PV-panelen weer in het zonnetje gezet.  Beide panelen voor onze winkel zijn volledig functioneel en leveren ons energie.

 

Kom ook eens kijken hoe de elektrameter in de winkel achteruit staat te draaien.  U kunt dan ook gelijk de zuinigheid van een LED-lamp testen en het energie-slurpen van een ouderwetse goeilamp.

Met trots presenteren wij onze erkenningen en dealerschappen:

Lid van InstalCenter
Sterkin installateur
Erkend SEI Installateur voor Gas, Water, Elektra en Gastoestellen
Lid van Uneto-VNI
Nefit Premium Dealer
Vaillant V-Team Member Dealer
Dealer Honeywell EvoHome

Erkend Leerbedrijf - Wij leiden vakmensen op