Onze webwinkel

Van harte welkom in onze webwinkel !

In deze webwinkel kunt u een deel van ons assortiment terugvinden.  Vult u alleen maar de naam of het nummer van het artikel in en zoekt u verder met behulp van de filters die worden geboden.

U kunt natuurlijk ook via de plaatjes rondwandelen in het uitgebreide assortiment.


Als u niet kan vinden wat u zoekt, of u wilt meer informatie, dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bezoeken in onze eigen winkel in Muiderberg.  Hier kunnen wij u direkt verder helpen of adviseren.

Project- of bestelkortingen zijn ook bespreekbaar.


Bestellingen in de webwinkel zullen wij na ontvangst gelijk voor u controleren en wij nemen contact met u op over de levering en betaling.  Artikelen kunnen altijd in onze winkel worden opgehaald, of in overleg bij u afgeleverd worden, al dan niet met onze monteur voor installatie.

Natuurlijk kan ook de webwinkel ook gebruiken om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

U kunt de artikelen op ophalen in onze winkel contant betalen of per PIN.  Leveringen op rekening kan alleen in overleg.  Vraagt u naar de voorwaarden.

Speciaal voor u bestelde artikelen dienen echter vooraf te worden betaald.

Afgehaalde artikelen mogen alleen worden geretourneerd binnen 8 dagen en indien deze niet speciaal voor u zijn besteld of op maat zijn gemaakt en ongebruikt in de originele en onbeschadigde verpakking zitten.