Bad eruit, douche erin – in één dag

InstalCenter biedt binnen één week een nieuwe doucheruimte, inclusief alle producten én volledige installatie*. Wie ouder wordt, krijg vaak te maken met fysieke ongemakken. Een bad kan een waar obstakel vormen in de badkamer wanneer de instap om te douchen te hoog wordt. Gelukkig is er een ideale oplossing beschikbaar die het mogelijk maakt om in één dag een complete inloopdouche te maken.


Zo werkt het

Maak uw keuze ...

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget kiest u voor dit voorstel of past u deze aan aan uw wensen en mogelijkheden. Want misschien biedt een zitje of een extra steun u toch wel het comfort dat u eigenlijk zoekt. Of heeft u liever een andere kleur achterwand?

 


Wat gaan wij doen

- Oude bad eruit: we slopen uw oude bad eruit en voeren het puin af. Het leidingwerk wordt op de nieuwe douchebak en kraan voorbereid.

- Nieuwe ruime douche erin: we installeren uw nieuwe douche, inclusief achterwand, douchebak, douchewand en alles afgewerkt met een luxe comfortabele doucheset. 

 


Wat krijgt u

Alle producten:

 

Een Villeroy & Boch extra brede douchebak

Een luxe Sealskin douchewand met deur

Een Hansgrohe douchesysteem met thermostaatkraan

Spapanel achterwanden in de kleur van uw keuze

Complete installatie:

 

Demonteren en afvoeren oud bad

Leidingwerk aanpassen

Plaatsen douchebak

Aanbrengen achterwanden

Plaatsen douchewand

Afwerken en afkitten


Wilt u nog even rustig op uw gemak alles doornemen? Vraag hier de bad eruit, douche erin folder aan! U leest meer over het gemak van een één daagse installatie en alle mogelijkheden om alles zo veel mogelijk op uw wensen te laten aansluiten.


Kies uw stijl en kleur

Naast de praktische keuzes kunt u ook nog vele keuzes maken op het gebied van de afwerking. Zo kunt u voor de wandpanelen kiezen uit vele kleuren. Van klassiek tot moderne leisteen look. U kunt uw vloer ook meenemen zonder hak- en breekwerk en met een mooi plafond maakt u de metamorfose geheel compleet.Persoonlijke begeleiding

Onze installateur zal u van begin tot eind begeleiden in het traject. Het uiteindelijke comfort hangt namelijk geheel af van uw persoonlijke wensen. In een persoonlijk gesprek bij u thuis kan hij de situatie van uw badkamer geheel in kaart brengen. Past er bij u een douchedeur of wilt u liever een schuifwand? Wilt u volledig drempelloos instappen, wellicht met een fijne wandsteun? Wilt u zittend douchen en op welke hoogte moet uw doucheset dan ergonomisch gezien komen te hangen?


Zorgeloos langer thuis wonen

Advies van onze installateur over zorgeloos langer thuis wonen begint in de badkamer. Met het bad eruit en douche erin in één dag kunnen we een groot aantal zorgen wegnemen en denken we graag met u mee voor extra comfort.


Voorwaarden

Wilt u meer weten over deze actie? * Bekijk de voorwaarden van bad eruit, douche erin.


Met trots presenteren wij onze erkenningen en dealerschappen:

Lid van InstalCenter
Sterkin installateur
Erkend SEI Installateur voor Gas, Water, Elektra en Gastoestellen
Lid van Uneto-VNI

Contact gegevens

Dorpsstraat 1

1399 GT Muiderberg

T 0294 261313

WhatsApp 0627216813