Centrale verwarming

 

Wij zijn dealer van Nefit en Vaillant CV-ketels, de modernste en beste modellen en vanzelfsprekend de betrouwbaarste die wij U kunnen bieden. Wij installeren deze ketels compleet met alle toebehoren en gemakken die er bij horen en geven U hierbij de adviezen, informatie en uitleg die U nodig heeft voor een lang en comfortabel gebruik. Natuurlijk bieden wij ook het jaarlijkse onderhoud aan om Uw installatie in optimale conditie te houden voor een betrouwbaar functioneren. En mocht U toch een storing ondervinden dan doen wij er alles aan om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. Wij hebben praktisch alle onderdelen op voorraad en zijn door de fabrikanten zelf getraind om de ketels te repareren.

Wij bieden ook radiatoren, convectoren en vloerverwarmingsystemen aan. Kijkt U hiervoor eens rustig in onze CV-showroom rond, of kom gerust eens in onze winkel voor meer informatie. Natuurlijk kunt U ook een afspraak maken waarop wij langs komen om U te informeren.


Honeywell EvoHome


Wij zijn tevens dealer en installateur voor het Honeywell EvoHome systeem.  Een prachtig systeem waarmee u uw woning per vertrek onafhankelijk kan laten verwarmen en zelfs bedienbaar met een App op uw smartphone.  Voor meer informatie kijkt u eens op het filmpje hiernaast, komt langs in onze winkel of vraagt u vrijblijvend informatie aan via het formulier hieronder.Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.